Voordelen van houten kistverpakkingen

- Jan 30, 2019-

Voordelen van houten kistverpakkingen

(1) De houten kist kan de inhoud van de doos beschermen tegen schade, zoals lekkage, afval, diefstal, verlies, verstrooiing, doping, krimp en verkleuring. De beschermingsmaatregelen zijn erg belangrijk in de periode vanaf de productie tot het gebruik van het product. Als de houten doos de inhoud niet kan beschermen, is de doos een mislukking.

(2) Houten kist Om onderscheid te maken, moeten het modelnummer, de hoeveelheid, het merk en de naam van de fabrikant of detailhandelaar op de houten kist worden vermeld. Met houten kisten kunnen magazijnmanagers producten nauwkeurig vinden en consumenten helpen vinden wat ze willen.

(3) Houten kisten bevorderen de verkoop van bepaalde merken, vooral in de zelfgekozen winkels. In de winkel trekt de houten doos de aandacht van de klant en verandert zijn aandacht in belangstelling. Sommige mensen denken dat "elke houten doos een duurzaam reclamebord is." Een goede verpakking kan de aantrekkingskracht van nieuwe producten vergroten, en de waarde van de doos zelf kan er ook toe leiden dat consumenten een product kopen. Bovendien is het vergroten van de aantrekkelijkheid van houten kisten minder duur dan het verhogen van de prijs van een producteenheid.

natural-wooden-wine-box44197899284