Houten doos

- Aug 03, 2018-

De houten kist is gemaakt van mahonie, rood sandelhout, palissander, eik, kers, walnoot, eucalyptus, dennen, paulownia, eucalyptus, populier, geurende spar, berk, MDF en ga zo maar door.

Houten kistvorm Kistverpakking is ook verkrijgbaar in verschillende vormen: vierkant, driehoekig, ruitvormig, rond of onregelmatig, het kan bijna zo lang worden gedaan als het kan worden ontworpen. De variëteit heeft een hemel- en aardebedekking, een klepdeksel, een pompplaat en dergelijke. In het proces van traditionele en moderne combinatie, zijn er: traditionele gesp, rechthoekige stiksels, 45 graden hoekstiksels, zilveren inleg, buxus inlegsteken, koperen inleg, reliëf, jade-inlay, modern handwerk en lasergravure, mechanische gravure, inspringing van het merk , etc., of zorgvuldig polijsten en polijsten van het oppervlak van de houten kist, met geavanceerde technieken zoals geavanceerd graveren, bronzing, zeefdruk en het bedrukken van een uniek logo om kunst puurder en unieker te maken!

Het wordt voornamelijk gebruikt voor ghee en voedsel. Er zijn drie soorten plat en vierkant. Het deksel en de onderste doos kunnen worden gebruikt voor kommen en schalen. Het vakmanschap is prima, en verschillende patronen zijn geverfd. Het is elegant en praktisch.

De doos is meestal gemaakt van hoogwaardig hout zoals eucalyptus en rododendron. Het heeft de vorm van een ronde toren. Na het polijsten wordt de verf eerst als achtergrondkleur gebruikt en zijn er kleuren zoals goud, zwart en dieprode kleuren. Vervolgens worden verschillende patronen getekend en tenslotte wordt het patroon getekend. Haal je knieën weer weg. En deze keer de vernis, het proces is absoluut vertrouwelijk, vervaagt niet, verandert niet de smaak, het zuur en de hitte.

paulownia-wooden-tissue-box25152452175