Houten Doos Thee Verpakking

- Jan 19, 2019-

De oorsprong van thee is het vroegste land dat theeboomen ontdekte en gebruikte, en staat bekend als de geboortestad van thee. Er staat geschreven dat onze voorouders meer dan 3.000 jaar geleden begonnen met het cultiveren en gebruiken van theeboomen. Na duizenden jaren heeft het planten van thee en het drinken van thee een cultuurtheaterceremonie gevormd, die niet alleen het land van China verspreidt, maar zich ook verspreidt naar alle delen van de wereld.

Omdat de oude literatoren niet veel thee hadden, is de thee een symbool van elegantie geworden. Goede thee kan worden gekoesterd om te worden geproefd, of iemand anders geven is geen goede keuze.

Het maakt niet uit welk soort thee, voor wie verpakking onmisbaar is, de gewone papieren verpakking op de markt, een beetje gewoon, kan zijn identiteit niet verrekenen; de duurste is de houten verpakking - houten kist. Hoogwaardige houten boxverpakking is leuker en verzamelt graag. Natuurlijk kan de schone en elegante houten kist in hetzelfde monster worden geplaatst als het cadeau. Hualian Wooden Crafts Factory is een professionele onderneming die gespecialiseerd is in de productie van houten handwerk. De materialen op houtbasis zijn voortreffelijk, fijn bewerkt en divers van stijl. De door hen geproduceerde houten geschenkdozen zijn favoriet bij de markt.

burning-wooden-wine-box53430363132